Thursday, May 18, 2017

2. kolo Kupa Hrvatske u gimnastici, Valpovčani odlični

Natjecateljska sezona gimnastičara je u punom jeku. Nakon što su Valpovčani prije mjesec dana uspješno odradili prvo ovosezonsko natjecanje, protekle su subote već nastupili na drugom kolu Kupa Hrvatske za Regiju Istok i ostvarili još bolje rezultate.

Natjecanje je bilo održano u organizaciji GK „Htvatski sokol“ iz Vinkovaca, a nastupili su klubovi iz Osijeka, Vinkovaca, Slavonskog Broda, Požege i Valpova. GD „Hrvatski sokol“ Valpovo se predstavilo u dvije kategorije: univerzalni A program-mlađi kadeti gdje je Sven Perak osvojio drugo mjesto. Nakon zlata u prvom kolu, Sven polako već osigurava plasman na Završnicu Kupa Hrvatske odnosno državno prvenstvo. U kategoriji juniora C programa, valpovačka ekipa je osvojila drugo mjesto odmah iza Osijeka. Pojedinačno, Karlo Ružman ponovno osvaja medalju, ali ovaj puta najvećeg sjaja. Luka Miličević i Tomislav Slačanac su zauzeli osmo odnosno deveto mjesto.


Ovo natjecanje pokazalo da će GD „Hrvatski sokol“ Valpovo i ove godine imati predstavnike na Završnici kupa Hrvatske i da se u klubu i dalje radi na kvaliteti. Slijedi nam natjecanje u ženskoj sportskoj gimnastici gdje će naše djevojke pokušati i u tećem kolu Kupa stati na postolje.






No comments:

Post a Comment