Tuesday, May 15, 2018

Juniori C drugi na Kupu Hrvatske, regija Istok


Gimnastičko društvo „Hrvatski sokol“ Valpovo je u subotu 12. svibnja organiziralo 2. kolo Kupa Hrvatske za regiju Istok u muškoj sportskoj gimnastici.  U odnosu na prošlo kolo juniori Valpova su napredovali za više od tri boda i zlato im je ovog puta izmaklo za svega 0,9 bodova. Zauzeli su drugo mjesto iza ekipe iz Osijeka. U pojedinačnom plasmanu najbolji su bili Marko Bošnjak koji se okitio broncom, Karlo Ružman je bio četvrti a Domagoj Gvozdić peti. U konkurenciji univerzalnog A programa mlađih kadeta Sven Perak je ponovio uspjeh s prethodnog natjecanja i zauzeo drugo mjesto.
Dečki nastavljaju i dalje sa sjajnim rezultatima, skupljaju bodove i približavaju se plasmanu na državno natjecanje. Na jesen ih čekaju još dva kvalifikacijska natjecanja i vjerujem da će se uspjet plasirati na Završnicu Kupa Hrvatske, najvišoj razini natjecanja za te kategorije.
Djevojčice imaju nastup 19. svibnja u Belom Manastiru na 3.kolu Kupa Hrvatske za regiju Istok, a GD Valpovo će imati predstavnice u svim kategorijama.








No comments:

Post a Comment