Wednesday, October 17, 2018

Valpovčani ekipno drugi, Marko Bošnjak zlatni


Valpovački gimnastičari su uspješno odradili treće kvalifikacijsko natjecanje za Državno prvenstvo i vratili se s medaljama.
Natjecanje je održano u organizaciji Gimnastičkog kluba „Hrvatski sokol“ Vinkovci. To je bilo natjecanje u B i C programu za dječake, a nastupili su klubovi iz Osijeka, Slavonskog Broda, Vinkovaca, Požege i Valpova.

GD Valpovo je imalo predstavnika u univerzalnom programu za mlađe kategorije, Svena Peraka koji je osvojio izvrsno drugo mjesto.
U konkurenciji juniora C programa valpovčani osvajaju ekipno drugo mjesto, a ekipu su činili Tomislav Slačanac, Karlo Ružman i Marko Bošnjak.
Navedeni dječaci su natjecali i u pojedinačnom programu: Marko Bošnjak se okitio zlatom, Karlo Ružman je bio čevrti a Tomislav Slačanac deveti.

Nakon ovih odličnih rezultata, djevojčice i dječake čeka još jedna, zadnja, provjera prije državnog natjecanja. U subotu 20. listopada gostujemo u Požegi na četvrtom kolu Kupa Hrvatske za regiju Istok u B i C programu gdje isto očekujemo dobre rezultate, a nakon tog natjecanja će se zbrojiti bodovi i saznati tko se kvalificirao na državno natjecanje koje će biti u Slavonskom Brodu drugi tjedan u studenom.